Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy működik ez a középiskola?

Hogy működik ez a középiskola?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy hogy is van ez hogy hányat kell bejelölni meg hogy ha felvesznek több helyre stb.Remélem értitek a kérdésem.

És melyik a jobb a szakközép vagy a gimi?Indok,és gimi hogy működik?

2009. szept. 5. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kb. 4iskolát jelöltem be és hát az egyikbe csak felkellett, hogy vegyenek. Ha több helyre vesznek fel, akkor oda fogsz kerülni amelyik iskolát hamarabb jelölted meg.Pl. engem másik helyre is felvettek volna, de mivel ez az iskola ahová msot járok hamarabb volt bejelölve ide vettek fel.
2009. szept. 5. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy több helyre vesznek fel, csak olyan, hogy a másik helyre is bejutnál, de az később jelölted be. Ha pl megjelölsz 3 helyet, de az elsőbe felvesznek, a másik kettő tudni fogja, hogy az elsőbe vettek fel és autómatikusan azt küldi meg, hogy nem vettek fel.

Amúgy a gimi jobb, mert azzal még van négy éved kitalálni, hogy mi szeretnél lenni. Meg úgy tudom többet is ér mint egy szakközepes érettségi. Ugye a szakközépbe szakmát tanulsz, a gimiben nem.

2009. szept. 5. 12:25
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.okosabb lettem azért valamivel...
2009. szept. 5. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

" Amúgy a gimi jobb, mert azzal még van négy éved kitalálni, hogy mi szeretnél lenni. Meg úgy tudom többet is ér mint egy szakközepes érettségi. Ugye a szakközépbe szakmát tanulsz, a gimiben nem.

"

Ez a nap hülyesége. Egyáltalán nem ér többet, sőt a munkavállalás szempontjából kevesebbet ér a gimmnáziumi. Mert a szakközépben szakmát IS tanulsz + érettségi, míg a gimmnáziumban csak egy értéktelen érettségit szerzel úgy, hogy nem éretsz semmihez.

2009. szept. 5. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:

12:29-nek: pedig igenis többet ér a gimis érettségi. Az szakközepes érettségi csak akkor ér valamit, ha utána elvégeztél valami okj-s sulit vagy egyetemet.

Mellesleg megjegyzem, sima érettségivel (akárhol végezett az ember), semmire nem megy, ha nincs diplomája. Nem lehet belőle megélni.

2009. szept. 5. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakközépben és gimmnáziumban is UGYANAZT az érettségit írják. Kiegyezhetünk akkor abban, hogy ugyan annyit ér. Legalábbis továbbtanulás szempontjából.
2009. szept. 5. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Továbbtanulás szempontjából tényleg semmit. A lényeg az, hogy az ember továbbtanuljon.
2009. szept. 5. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!