Milyen női jól kereső munkák vannak?
Figyelt kérdés
nemsokára érettségizem. pontosabban van még 2 évem, de gimibe járok! És előrehozott érettségit szeretnék majd írni de nem tudom, hogy miből. Fogalmam nincs még, hogy minek tanuljak még tovább. írjatok nekem munkákat és, hogy miből kell hozzá érettségiznem. előre is köszönöm :)2009. szept. 5. 08:03
2/6 anonim válasza:
Női?! Ha így gondolkozol, az már régen rossz...
3/6 A kérdező kommentje:
hát úgy gondoltam, hogy általában ahol a nők dolgoznak. és nem olyan férfias munkára gondoltam mint pl kőműves. :/
2009. szept. 5. 10:41
4/6 anonim válasza:
A párom nő, és gími után informatikát tanult, és webfejlesztőként dolgozik, szép pénzekért.
6/6 anonim válasza:
Mi érdekel téged, miből vagy jó?
Orvos, tanár, pszichológus, esetleg mérnök, fordító-tolmács, szakács, könyvvizsgáló, adószakértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!