Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik szakmát érdemes tanulni?

Melyik szakmát érdemes tanulni?

Figyelt kérdés
Amiből meg lehet élni, és nem milliós költség félévente. Aminek van jövője. Ötletek? 14/L
2009. szept. 4. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát pl:víz és gátszerelőre mindig szükség van.
2009. szept. 4. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi érdekel?

Egyetemre/főiskolára szeretnél járni?

2009. szept. 4. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Jajjjjjj bocsi most látom lány vagy.neharagudj:()

Fodrász, kozmetikus,műkörmös

2009. szept. 4. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

tanulj nyelveket, és legyél nemzetközi kapcsolatok szakértő. ez nagyon tág kör, jogi és gazdasági irányba is kiterjed, diplomácia stb. és mégsem egy "egyszerű" közgazdász vagy jogász leszel, amik bár jó szakmák, csak ugye túlképzés van belőlük...én is erre járok amúgy.

a nyelvek a legfontosabbak!!!

2009. szept. 4. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ritka nyelv tolmácsa, gyógyszerész, orvos, mérnök. A géplakatos is jó meg az esztergályos is, de az nem lányos :)
2009. szept. 4. 21:31
 6/9 A kérdező kommentje:
elsőnek: apukám gázszerelő és villanyos akármit is elvégzett. én csinálom neki a számláit, meg az adatait én viszem be a gépre, stb... :D
2009. szept. 5. 09:06
 7/9 A kérdező kommentje:
hát nem tudom. egyetemet/fősulit meg akarom úszni, felsőfokú OKJ-vel. (2 év körüli)
2009. szept. 5. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
hát sztem kozmetikus az ne legyél,kivéve,ha vállalkozó akarsz lenni. Mert egyszerűen nem vesznek fel alkalmazottat sehová. :(( Tapasztalat. Ha van pénzed,akkor viszont mehet.
2009. szept. 6. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Legyél szakács.
2009. szept. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!