Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen jó színitanodákat/színj...

Milyen jó színitanodákat/színjátszó köröket ismertek budapesten, amit csak ajánlani tudtok?

Figyelt kérdés
A jó alatt azt értem, hogy tényleg vannak több fellépések, darabok amiket előadnak és nem csak az van, hogy egy évig baromi sok pénzt kifizetsz és semmi nem történik, csak évvégén van egy vizsga szerű előadás, de az is csak nagyon szűk családi körben.
2009. szept. 4. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Budapesten nem ismerek egyet sem, de pont olyanba járok, amit te keresel, csak ez Veszprémben van...sajnos. Nincs tagdíjunk, viszont rengeteg előadásunk, amiknek nagy részénél kapunk fizetést, amiknél nem kapunk, azok fesztivál darabok. Itt a honlapunk: [link] Remélem Pesten is fogsz találni egy hasonlót :)
2009. szept. 4. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen ilyesmit szeretnék egy kicsit közelebb :D köszönöm a válaszod :)
2009. szept. 5. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A GÓR NAGY MÁRIA és Shakespeare tanodák nagyon jók én csak ajánlani tudom őket:)
2009. szept. 6. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:
A Gór Nagy Máriával csak az a gond, hogy nagyon drága, évvégén van egy vizsga és ennyi... én valami olyasmit szeretnék ami amatőr színjátszókör ahol nem kell egy vagyont fizetni, rendesen próbálnak és többször fel is lépnek. :D A Sheakspeare-t nem ismerem, de utánna nézek köszönöm a válaszod.
2009. szept. 7. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!