AZ emelt szintű érettségi jelentkezési lapon nem lehet valahogy elmenteni az információkat?
Figyelt kérdés
Vagy csak úgy lehet kinyomtatni, ha rögtön azon a gépen töltöd ki, amelyikről nyomtatni fogod?2013. febr. 5. 16:45
1/5 anonim válasza:
Na ezzel szenvedek énis! Nem tudok saját gépről nyomtatni, mert nincs hozzákötve a nyomtató, másnak küldöm el a linket, de baromira nem tudom kinyomtatni. H csesszék meg:S
2/5 A kérdező kommentje:
Én rájöttem valamire. :D Töltsd ki a saját gépeden és menj rá a nyomtatásra (nem baj, ha nincs nyomtatód), de még az előtt a bal felső sarokban van a Fájl -> oldal szerkesztése, állítsd fekvőre és lesz egy olyasmi opció, hogy mentés nyomtatás előtt. És azt szépen elmenti, ahova te akarod, aztán viheted is nyomtatni. Mondjuk elég fura formátumba menti, én még nem nyomtattam ki, de remélem lehetséges.
2013. febr. 13. 22:47
3/5 anonim válasza:
Én is megoldottam már, mondjuk csak egy ismerősöm nyomtatta ki :S Lementettem az oldalt, lett az asztalomon egy mappa az oldal összes elemeivel... összetömörítettem, majd a tömörített fájlt küldtem az ismerősömnek mailben...így tudta kinyomtatni... azért jó hülyén oldották ezt meg :S:S:S de köszi h leírtad te h csináltad! :)
4/5 anonim válasza:
óóó de köszönöm! de okos vagy! :D ugyanis a neptunomból is kikellett nyomtatni egy oldalt, és szintén ilyen gépről lehetséges nyomtatást ajánl, megcsináltam úgy ahogy írtad, és tökéletes..köszönöm! :D nincs több nyomtatással való szenvedés!
5/5 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy segíthettem! :)
2013. febr. 14. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!