Megtörtént-e már az veletek, hogy valamilyen nehéz anyag tanulását vagy olyanét, amit nem különösebben kedveltek addig halogattátok, halasztottátok, amíg végül minden tanulnivaló megmaradt az utolsó napra? Hogyan oldottad meg a kialakult helyzetet?
Figyelt kérdés
Ez történik most velem is.2013. febr. 5. 00:08
1/8 anonim válasza:
Ha tudod, hogy nehéz, miért halogatod?
Én a nehezet azért kezdem még előbb tanulni, mert parázom tőle, és nem hagy nyugodni, amíg minden nap nem haladtam vele pár órácskát.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, könnyebb volt félrelökni, azt mondani, majd holnap, van még időm... És akkor most úgy állok, hogy sacc per kb 30 órám maradt a tanulásra, ami vagy elég lesz vagy... (...jaj, azt a másikat inkább ki se mondom. :) )
2013. febr. 5. 00:21
3/8 anonim válasza:
nekem holnap estére kell megcsinálnom egy verselemzést, egy tételt (az már félig kész van), és elolvasni 150 oldalt
de nem parázok, úgyis kész leszek :D
4/8 A kérdező kommentje:
Miből kell elolvasnod 150 oldalnyi szöveget? :)
Mondjuk, ha irodalmi szövegről van szó az jó, mert arról találhatsz leírásokat, összefoglalókat a neten.
És tudom milyen, együtt érzek veled. :)
2013. febr. 5. 01:03
6/8 A kérdező kommentje:
Jó neked. :(
2013. febr. 5. 10:02
7/8 anonim válasza:
na készen vagyok a tétellel, a verselemzés mégse kell mára höhö :D
jah amúgy a tóth atyafiak & jó palócok és az apostol :D van még 70 oldalt :D höhö simán kész löszök :D
8/8 anonim válasza:
Nem. Ismerem a képességeimet, tudom, hogy mihez mennyire időre van szükségem. Szeretem halogatni a dolgokat (vagyis nem szeretem, de mindig halogatom:D), de csak addig a pontig, ameddig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!