Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » OKTV verseny előtt hány napot...

Belladori kérdése:

OKTV verseny előtt hány napot biztosít az iskola a tanulóknak amit otthon tölthetnek? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
olvastam aztis hogy 7napot, aztis hogy 3napot, aztis hogy egyet sem. keresegélek, de sajnos nem találok semmilyen törvényes cikkelyt erre. kérlek segítsetek!

2013. febr. 4. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyet sem.

7 nap :D

Jó is lenne

Mindenki OKTV-re menne akkor szerintem

2013. febr. 5. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Na igen, én is 2 hét mulva megyek 2. fordulóra, jó is lenne, ha kapnék egy hetet készülésre.... majd jövőre szólunk az oktatási hivatalnak, hogy pl. 2. v 3. fordulósoknak adjanak már pihi időt! :D
2013. febr. 5. 22:45
 3/4 CMV válasza:
Általában az iskola házirendje szabja meg. Nálunk pl. első fordulóra a verseny napja, második fordulóra a verseny napja + 3 munkanap, döntőre a verseny napja + 5 munkanap.
2013. febr. 7. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az első fordulóra megkaptam a hét egyik tetszőleges napját + az OKTV napját pihenésnek, második forduló előtt pedig mondta az osztályfőnököm, hogy nyugodtan vegyünk ki 1-2 napot a héten hogy készülhessünk (mivel az infó szombatra esik)
2013. febr. 8. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!