Közgazdasági kereskedelmi suli vagy gimnázium?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 09:49
1/10 anonim válasza:
Én a közgázra szavazok! Csak mert én is oda jártam:)
2/10 A kérdező kommentje:
én is, mert oda járok :P
2009. szept. 4. 11:02
5/10 anonim válasza:
Attól függ hova szeretnél továbbtanulni, vagy mi a célod az életben. Ugyanolyan érettségit adnak.
Gimiben 2 nyelvet tanítanak, de van olyan szakközép, ahol úgyszintén..
ha közgazdász akarsz lenni, vagy ilyesmi, akkor inkább szakközép, mert rengeteg alapozó tárgyat tanítanak majd.
ha viszont pl. orvosnak készülsz, akkor egyértelműen gimi! :)
6/10 anonim válasza:
közgazdasági egyértelműen.
sokkal jobban el tudsz vele helyezkdeni, mint érettségivel. sok helyen keresik őket, mert kevesebbet kell fizetni nekik, mint egy diplomásnak, és elég a tudásuk.
attól ugyanúgy továbbtanulhatsz, de lesz egy jó szakmád is.
7/10 A kérdező kommentje:
ha orvos szeretnék lenni vagy ehhez hasonló, akkor egészségügyibe mennék..
2009. szept. 7. 19:49
9/10 anonim válasza:
Egyértelműen a kereskedelmi suli. Ez persze attól függ mennyire vagy biztos a jövődben. Ha tovább szeretnél tanulni, ne adj Isten a szakmában, csak ajánlani tudom. Ha viszont nem akkor méginkább, hiszen lesz egy szakképesítésed, így érettségit követően dolgozhatsz. Gimnáziumból kikerülve nincs sok választásod, vagy mész továbbtanulni, vagy dolgozol valami egyszerű munkát. Ha viszont nem vagy biztos abban, hogy közgazdaságtannal foglalkozz, akkor próbáld meg a gimnáziumot, de így érettségit követően, vagy tovább kell tanulnod, vagy valamiyen szakmát szerezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!