Hol tudnám elolvasni Az aranyembert interneten?
16 év alatt a Szabó Ervin könyvtár ingyenes, afölött diákoknak félárú, kb 1500 Ft. Lesz még más kötelező olvasmány is! Az iskolai könyvtár pedig nyilvánvalóan ingyenes, ha nem lenne az, akkor a magyaróráért is pénzt kérhetnének!
Áhh a többi olvasmány már fontos csak még év elején szeretnék jobb jegyet, hogy bebiztosítsam magam :D
Köszönöm szépen a linket :)
De hogyhogy ingyenes? :O
Még általánosban is kellett fizetnem minden évben 500 Ft-t, akkor még be is iratkoztam.
Nem értem mi a gáz azzal, hogy le kell tölteni....
Egyébként nem tudom, hogy hol élsz, de nálunk az iskolai és a városi könyvtár is ingyenes. Évi 500 forintba pedig még senki sem rokkant bele...
A letöltéssel az a gáz, hogy nem az én gépem, és kijelentették, hogy akkor használhatom, ha NEM töltök le rá semmit.
És mint már korábban említettem, a tankönyveimet sem tudtam kifizetni, így most minden 500 Ft számít...
Nem értem miért kell mindenbe belekötni, örülök, hogy neked nem okoz gondot.
Nahh mindegy... a linket mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!