Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol tudnám elolvasni Az...

Hol tudnám elolvasni Az aranyembert interneten?

Figyelt kérdés
Kerestem google-n, de csak olyan oldalakat találtam, ahol le kell tölteni, de nincs a gépemen semmilyen program, amivel később megnyithatnám és elolvashatnám. Ezért olyan oldal érdekelne, ahol nem kell letölteni, hanem rögtön lehetne olvasni. Ha tudtok ilyet légyszi írjátok meg!
2009. szept. 3. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Könyvtárból is ki lehet kölcsönözni (pl. az iskolai könyvtárból is!) vagy nagyon olcsón kapható a könyvesboltban "Kötelező olvasmányok"-sorozatban...
2009. szept. 3. 20:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Könyvtárba nem megyek, mert egy csomó pénz a beiratkozás (az iskolaiba is) és hát a könyvesbolttal is ez a baj, akármilyen olcsó, de még a tankönyveimet sem tudtam kifizetni. Az internet pedig itt van, ezért kérdezem, mert ez lenne a legjobb megoldás.
2009. szept. 3. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

16 év alatt a Szabó Ervin könyvtár ingyenes, afölött diákoknak félárú, kb 1500 Ft. Lesz még más kötelező olvasmány is! Az iskolai könyvtár pedig nyilvánvalóan ingyenes, ha nem lenne az, akkor a magyaróráért is pénzt kérhetnének!

2009. szept. 3. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
8-o Az iskolai könyvtár mindenütt ingyenes!!!
2009. szept. 3. 21:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Áhh a többi olvasmány már fontos csak még év elején szeretnék jobb jegyet, hogy bebiztosítsam magam :D

Köszönöm szépen a linket :)

2009. szept. 3. 21:16
 6/9 A kérdező kommentje:

De hogyhogy ingyenes? :O

Még általánosban is kellett fizetnem minden évben 500 Ft-t, akkor még be is iratkoztam.

2009. szept. 3. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
A linkküldő vagyok. Akkor jogellenesen jártak el. Az iskolai könyvtár alapszolgáltatás. Persze sokmindenért kérnek az iskolában pénzt, pl fénymásolás, de a könyvtárért kérni durva hiba.
2009. szept. 3. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nem értem mi a gáz azzal, hogy le kell tölteni....

Egyébként nem tudom, hogy hol élsz, de nálunk az iskolai és a városi könyvtár is ingyenes. Évi 500 forintba pedig még senki sem rokkant bele...

2009. szept. 4. 07:34
 9/9 A kérdező kommentje:

A letöltéssel az a gáz, hogy nem az én gépem, és kijelentették, hogy akkor használhatom, ha NEM töltök le rá semmit.

És mint már korábban említettem, a tankönyveimet sem tudtam kifizetni, így most minden 500 Ft számít...

Nem értem miért kell mindenbe belekötni, örülök, hogy neked nem okoz gondot.

Nahh mindegy... a linket mégegyszer köszönöm!

2009. szept. 4. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!