Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, h 18 évesen nem tudom mit kéne csinálnom, tanulnom?
Nem te vagy az egyedüli "szerencsétlen". Én sem tudom merre tovább. Mondjuk én még csak most fogok érettségizni.
18/L
Én egyetemre járok,és még mindig nem tudom.Gondold meg,mik voltak a kedvenc tantárgyaid,próbálj valahogy így orientálódni...Vannak tesztek,amelyek megadják,hogy milyen beállítottságú vagy,milyen szakmák állnak neked jól,pl.ha kreatív vagy,vagy ha szeretsz gondoskodni másokról...stb.Beszélgess erről több emberrel,hogy hol tudnának elképzelni téged leginkább,szerintük mi illik hozzád...Előbb utóbb megtalálod a helyes irányt...:)
Amúgy meg sok olyan embert ismerek,akik 30 éves koruk után jöttek rá,mi érdekli őket igazán,mivel foglalkoznának,de akkor már késő volt...Nehogy te is így járj.
Köszi! Jó tudni, h nem csak én vagyok így, de komolyan. :S
Igazából az angol és a magyar volt, amit tényleg szerettem.
Ha vki van/volt még hasonló cipőben, az írjon bátran, mert picit megnyugtat. Köszönöm az eddigi válaszokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!