Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen iskolába kellene...

Milyen iskolába kellene tovább tanulnom?

Figyelt kérdés
ebben az évben érettségizek, és mindenképpen a nyelvekkel szeretnék foglalkozni..anglisztika szakra akartam menni, de az nem fog összejönni..:/ igy forditóként/tolmácsként szeretnék majd a jövőben dolgozni..azonban ilyen szak elvileg csak mesterképzésben van, amihez el kellene végeznem egy alapképzést..mit válasszak? ahonnan tudom folytatni ezt az irányt?

2013. febr. 3. 00:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Miért nem jön össze az anglisztika?

Akkor válassz egy kisebb nyelvet, ahová például nem kell érettségi. Lehet, jobban jársz vele, egy ritkább nyelvvel, az angol már annyira alapnyelv, sokan is vannak anglisztikán. Egyébként fordítani/tolmácsolni BA-val is elmehetsz cégekhez, csak nem lesz róla papírod. Én is tolmácsoltam már sima BA-val.

2013. febr. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!