Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van nyolc különböző témakörből...

Van nyolc különböző témakörből álló tétel sor. Hogyan hatékonyabb ezek tanulása?

Figyelt kérdés

-Naponta olvassam át mind az összes témakört egymás után szüneteket beiktatva.

-Naponta csak egy vagy maximum két témakört ismételjek szünetekkel felváltva.

-Naponta egy témaköret vegyek át délelőtt, és egyet másikat délután.

-Egy nap egésznap, csak egy témakörrel foglalkozzam.

Egyéb javaslat? Hogyan lenne a hatékonyabb?

A nyolc témakör anyaga nem sok, egy nap kétszer át lehet olvasni az egészet. Felnőtt fejjel tanulom, és már nem emlékszem rá, hogy diák éveimben, hogy volt ez hatékonyabb.

2009. szept. 3. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt egyénileg kell kialakítanod, de nekem ez a délelőtt-délutános módszer tetszik a legjobban, aztán ismételni újra az egészet.
2009. szept. 5. 14:50
 2/2 anonim válasza:

"Ismétlés a tudás anyja"...szokták mondani..

Rám is most szakad rám jó pár tétel, magolni nem szeretek, inkább megérteni próbálom, de úgy lehet a megjegyezni, hogy minél többször átolvasod. Nekem a leghatékonyab, ha este olvasom el lefekvés előtt, és reggel megpróbálom visszamondani, és így nagyrészét meg is tudom jegyezni.

2009. szept. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!