Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a fontosabb szerintetek...

Mi a fontosabb szerintetek konzulens választáskor?

Figyelt kérdés
A tanár legyen szimpatikus, vagy inkább a téma, amit a konzulens vállal?
2009. szept. 3. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ugye a legfontosabb, hogy legyen olyan tanár, amelyik elvállalja a témát. Ha több választás is van, akkor a szimpatikusabb tanárt válaszd. De nem a szimpátia a lényeg, hanem, hogy megbízható legyen. Mert mondjuk hiába szimpi egy tanár, ha nem jár be nagyon órákra, sosem elérhető, egyértelmű, hogy a szakdogánál is ezt fogja csinálni. Na meg hiába jó vele beszélgetni, humorizál, ha nem érdekli a tanítványa. Szerintem inkább legyen a konzulens egy szigorúbb tanár, aki sokat követel, mert akkor biztos, hogy nem hagyja, hogy a diák lerontsa a szakdogát, és hajtani fogja, hogy kész legyen.
2009. szept. 3. 12:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha választani kell, akkor fontosabb a tanár. Jó eséllyel nem csak a konzulens lesz, hanem a dolgozat bírálója is.

Nekem mondjuk már megvolt az izgi témám, mikor tanárt kerestem hozzá. Kettő foglalkozott ezzel, egy fiatal, laza tanárnő, meg egy szigorú idősebb tanár. A tanárnőhöz mentem, mert nem akartam, hogy folyton belém legyen kötve. Megírtam, egyszer elolvasta, tett egy csomó megjegyzést, ennek megfelelően átjavítgattam, és leadtam. A másik tanár mellett lehetett volna négyes helyett ötös is, de 10x annyi munkával. Nekem meg ennyit nem ért meg a dolog.

2009. szept. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!