Milyen benzint tankoltok, és hol?
Figyelt kérdés
Eddig Omv nél tankoltunk Max Motiont,most átmenntünk a Shellhez W powerért.Melyik jobb?2013. febr. 1. 16:36
2/11 anonim válasza:
Amelyik útbaesik (ahol ki akar fogyni..) Mol, Shell, OMV Lukoil, Mobil Petrol, Agip, OIL,
95-öst, mert az 1,6 VVTi motort ahhoz tervezték. A magasabb oktánszámú benzin adta előnyöket nem tudja ez a motor kihasználni (..mint mondjuk az Audi R8)
3/11 anonim válasza:
MM és Vpower is jó. A százas MM ráadásul nem a gyengébb MOL-os hanem osztrák. Én 3-4 hetente tankolok szóval én MM100-ast szoktam, néha pedig a VP Racinget. És az autóm picit jobban is szereti.
4/11 anonim válasza:
Sima 95-öst, éppen ott, ahol eszembe jut, hogy tankolni kellene. Felesleges a drágább benzinre költeni, úgysem mehetsz 130-nál gyorsabban sehol, annyi erő meg bőven van a sima benzinben is.
5/11 kunu lenke válasza:
Szia.Én a Lukoil-t szeretem árban nagyon jó de ha nincs a környéken akkor inkább a kagylót választom a SHELLT.A Mol-nál már többször is tankoltam túl vizes benzint!!
6/11 Zsolt75 válasza:
A MOL-os valóban nem a legjobb, a shell-hez meg nem megyek mert 2x 3x is zsiványkodni akartak már, így elvesztettek engem mint vevőt. Marad az OMW. Ehhez is töltök Castrol TBE adalékot, nekem az bevált...
7/11 anonim válasza:
"Felesleges a drágább benzinre költeni, úgysem mehetsz 130-nál gyorsabban sehol, annyi erő meg bőven van a sima benzinben is."
nem a sebesség miatt jobb, hanem a nyomaték miatt. nekem nyomatékosabb lesz tőle a 4 hengeres BMW-m. Pedig nem erőgép.
8/11 anonim válasza:
Én egy maszek kútnál,15 el olcsóbban.Semmivel sem rosszabb
a menő kutaknál.Igaz itt csak olaj származékokat árulnak még .
9/11 anonim válasza:
Hát.. nemtom.. én semmi különbséget nem éreztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!