Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen benzint tankoltok, és hol?

Milyen benzint tankoltok, és hol?

Figyelt kérdés
Eddig Omv nél tankoltunk Max Motiont,most átmenntünk a Shellhez W powerért.Melyik jobb?

2013. febr. 1. 16:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
95 öst 200 méterre a házamtól.
2013. febr. 1. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Amelyik útbaesik (ahol ki akar fogyni..) Mol, Shell, OMV Lukoil, Mobil Petrol, Agip, OIL,

95-öst, mert az 1,6 VVTi motort ahhoz tervezték. A magasabb oktánszámú benzin adta előnyöket nem tudja ez a motor kihasználni (..mint mondjuk az Audi R8)

2013. febr. 1. 16:45
 3/11 anonim ***** válasza:
MM és Vpower is jó. A százas MM ráadásul nem a gyengébb MOL-os hanem osztrák. Én 3-4 hetente tankolok szóval én MM100-ast szoktam, néha pedig a VP Racinget. És az autóm picit jobban is szereti.
2013. febr. 1. 16:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Sima 95-öst, éppen ott, ahol eszembe jut, hogy tankolni kellene. Felesleges a drágább benzinre költeni, úgysem mehetsz 130-nál gyorsabban sehol, annyi erő meg bőven van a sima benzinben is.
2013. febr. 1. 16:47
 5/11 kunu lenke ***** válasza:
Szia.Én a Lukoil-t szeretem árban nagyon jó de ha nincs a környéken akkor inkább a kagylót választom a SHELLT.A Mol-nál már többször is tankoltam túl vizes benzint!!
2013. febr. 1. 16:51
 6/11 Zsolt75 válasza:
A MOL-os valóban nem a legjobb, a shell-hez meg nem megyek mert 2x 3x is zsiványkodni akartak már, így elvesztettek engem mint vevőt. Marad az OMW. Ehhez is töltök Castrol TBE adalékot, nekem az bevált...
2013. febr. 1. 17:34
 7/11 anonim ***** válasza:

"Felesleges a drágább benzinre költeni, úgysem mehetsz 130-nál gyorsabban sehol, annyi erő meg bőven van a sima benzinben is."

nem a sebesség miatt jobb, hanem a nyomaték miatt. nekem nyomatékosabb lesz tőle a 4 hengeres BMW-m. Pedig nem erőgép.

2013. febr. 1. 17:40
 8/11 anonim válasza:

Én egy maszek kútnál,15 el olcsóbban.Semmivel sem rosszabb

a menő kutaknál.Igaz itt csak olaj származékokat árulnak még .

2013. febr. 1. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát.. nemtom.. én semmi különbséget nem éreztem...
2013. febr. 1. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:

egy érdekes cikk:

[link]

2013. febr. 1. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!