Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha tegnap sikeresen záróvizsgá...

Ha tegnap sikeresen záróvizsgáztam, viszont csak fél nyelvvizsgám van, akkor hogy érdemes állást keresni?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy diplomát addig nem kapok, amíg meg nem szerzem a második részét a nyelvvizsgának.

Viszont akkor most olyan munkát keressek, amihez érettségi kell, vagy olyat amihez diploma?

Mit mondok állásinterjún miért nincs nyelvvizsgám?

Illetve akkor most be kell jelentkeznem munkanélkülinek, vagy hogy megy ez?

2013. jan. 30. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit végeztél?

Én mérnökként végeztem,de nyelvvizsga nélkül.Csak olyat kerestem,ami mérnöki meló,fel is vettek minden gond nélkül,diplomás fizuval,1 évvel később lett nyelvviszgám csak,akkor kaptam kézbe a diplomám.

Persze ha 1 hónap után nem vettek volna fel szakmába vágó helyre,akkor keresek bármit,akkor is ha csak 8 általános kell hozzá.

Második kérdésre nem tudom a választ.

2013. jan. 30. 12:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Pénzügy szakon Közgazdász
2013. jan. 30. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Azzal keress nyugodtan diplomás állást,nyugodtan kérj diplomás fizut.

(nálunk 1-2 kivétellel szinte mindenki ugy kezd hogfy diplomája az egyetemen pihen,cég fizeti a nyelvtanfolyamot,aztán utána lesz csak nyelvvizsga,diploma,fizut,melót nem befolyásolja,csak annyit kérnek,beszéld a nyelvet)

2013. jan. 31. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!