Boombaby kérdése:
Mit kell tennem ahhoz hogy személyi edző legyek? milyen vizsgák és milyen emeltszintű vizsgák kellenek?
Figyelt kérdés
egyedül erre a célra a semmelweis egyetem testnevő edző karját találtam ami talán konyít ehez foglalkozáshoz ....kérlek szépen segítsetek mert elég sötét vagyok még ebben a témában ...2013. jan. 29. 20:50
1/3 anonim válasza:
Nem akarok butaságokat írni, de szerintem nem kell hozzá egyetemi végzettség. Van (volt) olyan ismerősöm aki sok éven keresztül élsportoló volt, később meg személyi edző lett, de semmi ilyen egyetemet nem végzett.
2/3 A kérdező kommentje:
na és a kérdésem első felére mi a válasz ???
2013. jan. 29. 21:04
3/3 anonim válasza:
Esetleg még a TE-n van rekreációs szak is,azt is megpróbálhatod.
Papírral a kezedben jobban elhiszik, hogy személyi edző vagy, mint anélkül. Már ha nem vagy élsportoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!