A fizetős ponthatárok meg egyeznek az államilag támogatott ponthatárokkal?
Figyelt kérdés
tavaly nézegettem a pontokat nemzetközi gazdálkodásra szeretnék jelentkezni és tavaly 464 pont kellett oda (DE) és fizetősön pedig 242 de most annyi mindent variáltak.. és kirakták a múlt héten hogy 460 pont kellesz oda nagyjából meg a gazdálkodás menedzsmentre is.. és most nem tudom hogy így akkor a fizetős helyre is ennyi pont kell vagy sem ? mert én így is úgy is fizetősre szeretnék menni nem akarom alá írni ezt a röghöz kötés hülyeséget hadd ne részletezzem miért engem most csak az érdekel h meg egyeznek-e a pontok vagy sem mert tudtommal aki fizet érte annak elvileg könnyebb bekerülni..2013. jan. 28. 22:10
1/2 anonim válasza:
Nem könnyebb bekerülni, hanem nem mindenki engedheti meg a fizetős szakot, így nem gyakori a fizetős szakokon a túljelentkezés, így igen fizetős szakon lényegesen kevesebb a ponthatár néhány helyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :)
2013. jan. 28. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!