Mennyi időt szoktál általában tanulásra fordítani hétköznapokon, hétvégente a tanítási időszak alatt?
nekem még nem kezdődött meg a suli, de tavaly így volt. : reggel 8-tól délután 3-ig tanulás. aztán hazajöttem, és 3/4 ig tanultam este 8-9-ig. :S sajnos nagyon meg voltam terhelve, mert majdnem minden nap 7 óránk volt.
14/L most leszek 8-os
3/4 4-től tanultam este 8-9-ig.
előző voltam
Semmit nem tanulok. Vizsgaidőszakban ha valamelyik vizsgámat nem tudom puskával kibekkelni, akkor az anyagnak a felét megtanulom, annyi elég szokott lenni.
Most vagyok harmadéves az egyetemen, ha 2 éven át gördülékenyen tudtam megoldani a tantárgyaimat, nem most fogom elkezdeni a tanulást... ha tanulás nélkül is adnak diplomát a kezembe, nem fogom megeröltetni magam egy percet se.
22L
Most lettem 12-es.
Tavaly úgy lett 4,4 az átlagom (gimnáziumban), hogy nagyon fontos dogákra tanultam max. 1 órát, meg ha várható volt h felelek akkor kb fél órát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!