Mi a véleményetek a medilearn iskoláról? Főként a fogászati asszisztens képzésük érdekelne.
Figyelt kérdés
Más iskolákról olvastam már, főleg rosszakat, erről azonban még semmit. Nem szeretném elvesztegetni feleslegesen az időmet és a pénzemet.2013. jan. 27. 18:04
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én is ide készülök menni. Azóta megtudtál róla valamit esetleg?
2/4 anonim válasza:
Nem talalhatoak meg sem az egeszsegugyi kozigazgatasi hivatal honlapjan olyan iskolakent amelyiknek az oklevelet elfogadjak, sem az europass oldalan, mint akreditalt intezmeny. Ennek ellenere ugy hirdetik magukat, hogy europass igenyelheto naluk...En vegul az oktav mellett dontottem, mert ez mindket honlapon szerepel, biztos, hogy akreditalt oktatasi intezmeny.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Akkreditáltnak, akkreditált, ez a száma:AL-2776
Amit ide beütve is kiadott, tehát létező.
De igaz, résen kell lenni.
Már csak az a kérdés, hogy milyen az oktatás. :)
-
Sok szerencsét a továbbiakhoz! Látom holnap indulsz.
4/4 Crea32 válasza:
Én náluk végeztem és teljesen rendben ment minden. Tök kedvesek voltak, jól felkészítettek, szóval csak ajánlani tudom a sulit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!