Ti mit gondoltok erről? Más suliban is ez van?
9. osztályos gimnazista lány vagyok. Nem kifejezetten szeretem az új osztályomat. Eleinte azt hittem, majd megkedvelem, de már ott tartok, hogy én nem akarok egy ilyen osztályközösséget.
A lényeg, hogy azontúl, hogy jópár osztálytársam cigizik, még füveznek is. Ráadásul már vagy 2x elõfordult olyan is, hogy a tesi öltözõben vodkát isznak. Nem akarok árulkodni, de ez nagyon durvának számít, vagy nem?
Ha nem akarod őket beköpni, akkor nem tudsz mit csinálni.
De a válaszomnak ez a lényege: törődj a saját dolgoddal és az olyan emberekkel legyél, akik nem részegek iskolaidőben. Mert ők még lehetnek jóarcok.
Én is hasonlóhelyzetben voltam, én azt mondom, ne ítélj elhamarkodottan.
Volt olyan anno, hogy amikor nem volt első óránk, találkoztak páran reggel és füveztek, utána meg jöttek suliba. Szerinted?! Meg volt, aki víz helyett pálinkát hozott suliba, vagy éppen az üdítőbe nyomott bele egy 2dl-s vodkát..
Nem foglalkoztunk velük, mi nem mentünk bele, ettől függetlenül, néha egész jókat beszélgettünk. Hogy mi történt azóta? Ők mondják, hogy milyen jól tettük, hogy nem mentünk bele és nem lettünk mi is ilyenek. Most már megváltoztak, benőtt a fejük lágya, a legtöbben a cigiről is leszoktak, nemcsak a drogról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!