Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mehetek egy munkaügyi által...

Mehetek egy munkaügyi által meghirdetett tanfolyamra?

Figyelt kérdés
Helósztok. 2011-ben 2 szakmával jelentkeztem, egy munkaügyi által szervezett elektronikai műszerész tanfolyamra, ahol 2012-ben 5-ös bizonyítvánnyal végeztem. Arra lennék kíváncsi, hogy ha most jelentkezek egy szintén munkaügyis tanfolyamra, akkor hátrányban részesülök e a kiválasztás során amiatt, hogy több szakmám is van már/tavaly már jártam az egyik képzésükön, vagy esetleg jelent e előnyt a megszerzett bizonyítvány érdemjegye? A válaszokat előre is köszi:)

2013. jan. 25. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól is függ, hogy hány fős a tanfolyam, és hány ember szeretné elvégezni. Kérdezz rá a munkaügyiben, ott biztos tudják.
2013. jan. 25. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, mindkettő hátrányt jelent. Először azok kerülnek támogatásra, akiknek nincs szakmájuk. Illetve akik már egyszer támogatva voltak, azokat igen kicsi eséllyel támogatnak mégegyszer, hiszen rengetegen várnak átképzésre.
2013. jan. 25. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!