Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ITK-PPKE nyíltnapra holnap...

ITK-PPKE nyíltnapra holnap jön valaki?

Figyelt kérdés
és mi érdekel: az informatikus, vagy a molekuláris bionika?
2013. jan. 24. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Jé, holnap nyílt nap lesz nálunk? =)

Én épp vizsgázni fogok. =)

Bionikás vagyok amúgy.

2013. jan. 24. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Húha... jó, hogy pont vizsga közepén fog odacsöppenni egy rakat óvodás akkor :D Már nagyon kíváncsi vagyok, engem is a bionika érdekel!

Sok sikert a vizsgádhoz :)

2013. jan. 24. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen volt? Tetszett? =)
2013. jan. 25. 21:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen nagyon! :) Olyan kedves volt az egész légkör, és nagyon tetszett, amit bemutattak róla,pont azt tanulják, amit nagyon szeretek és nagyon sokfélét. Érdekesek voltak a túrák is (magzati szívhang vizsgálata stb). Azt hiszem, szívesen járnék ide :)

Egy dolgot nem tudtam meg, azt, hogy ezzel konkrétan hol lehet elhelyezkedni, mert ez olyan széleskörű oktatás, mindenfélét tanulnak, de valahogy nem látom, hogy hogyan is lehet elhelyezkedni, munkát találni ezzel...

2013. jan. 26. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!