Volt már veled olyan, hogy nagyon megszerettél egy
tantárgyat amihez nem értettél nagyon?
Figyelt kérdés
Mesélnél az esetről?Vagyis,hogy melyik tárgyat,mi tetszett meg benne,mennyit foglalkoztál vele,stb
:D
Azért érdekel,mert most én is ilyen helyzetbe vagyok és érdekelnek a tapasztalatok.
Köszi előre is
2013. jan. 23. 15:59
1/4 anonim válasza:
Én a matekot szerettem meg most nyáron, eddig sosem foglalkoztam vele különösebben, az utóbbi 3 évben mindig csak négyes voltam, mert nem értettem. Most, hogy érdekel, mindig figyelek órán és csak úgy ragad rám, készülök is rá mindig rendesen (csinálok házit) és most ötös vagyok, mindent értek. Azóta sikerült bepótolnom már majdnem az egész 3 éves anyagot, ami "kiesett".
2013. jan. 23. 16:16
2/4 anonim válasza:
Előző ez általános suliban volt? :D
Így visszaemlékezve szerintem nem volt, mert amit nem tudok azt hogy szeretném. Max olyan volt hogy a tanárt szerettem.
2013. jan. 23. 20:28
3/4 anonim válasza:
Nem, ez most gimiben :D Általánosban kitűnő voltam majdnem végig (8. év végén lett kémiából meg tesiből négyesem).
2013. jan. 23. 22:11
4/4 anonim válasza:
Én most nyolcadikos vagyok és én a rajzot szerettem meg nagyon:) Eddig úgy gondoltam, hogy nincs hozzá tehetségem, de gyakoroltam és odáig jutottam, hogy tehetséggondozó gimibe fogok járni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.