Mit tegyek, ha a tanárom személyeskedik? Bocs ha hosszu lesz.
19 eves vagyok, tavaly erettsegiztem, es most ugyanabban a suliban szakmat tanulok. 4-5 evig gyakorlatbol en voltam az egyik legjobb, a tanarok agyba-fobe dicsertek. De most, ezen az otodik even, pont amikor a legnagyobb szuksegunk lenne ra, bem foglalkoznak velunk, elmennek orarol, stb. Ez nekunk mar nagyon nem tetszett es elmeseltuk ezt mas (ezen a szakon levo) tanaroknak, de azert, mert kerdeztek. Mindig azoknak segitenek es azzal fglalkoznak akik nem ezen a palyan akarnak tovabb menni, es akit tenyleg erdekel ahhoz nem is szolnak.
Szoval felevkor gyakorlatbol kettest kaptam es senki nem erti miert. Az egesz osztalyom ezen van kiakadva. Egy lany, aki semmt de nem tulzok semmit nemcsinal oran jobb jegyet kapott nalam. Ezert ugy dontottem, hogy jo, ha ennyire lehuzzak a jegyeinket, ugysem szamit a felvetelimben, csak menjek at vizsgakon. A tegnapi napon viszont a tanar feltette a pontot az i-re, amikor ugy viselkedett, mint egy nem normalis hulye. Mar reggel elkezdte, a vizsgamunkamaz nekiallt es letepkedett rola darabokat, mint egy idegbeteg. Ilyeneket mondott nekem, hogy izlesficamom van, meg nem tudok gondolkodni. Azt azert hozzatennem, hogy azert csinaltam olyanra a ruhat, amilyen, mert o azt mondta. Mindig ezt csinalja, mond valamit, e aztan leszid erte, pedig o mondta.
Egesz nap atordibalt nekunk a masik terembe, hogy ne gyartsunk osszeeskuves elmeleteket. Aztan nap vegen, mindg fel kettokor vegzunk, mert egybe tartjuk az orainkat. Hat kitalalta az idiota, hogy ez mar reg nincs igy, csak en hiszem azt, mindenki tid mindent csak en vagyok ennyire hulye. Bat mondenki ugy tudta hogy en. Azt mindta nekem hogy nem vayok normalis es bekepzelek magamnak dolgokat. Mert megkerdeztem miert csinalja azt, hogy mond valamt es utana leszid erte. Aztan kozolte velem hogy en idegeteg vagyok (???), es hogy azt hiszem milyen okos vagyok. Igazabol meg se szolaltam. Jaa, meg hogy nem csinalunk semmit egesz nap, mikozben megallas nelkul csinaljuk a vizsgamunkat, foleg en, csak egyfolytaban akadalyoz. Hozzateszem azota ilyen, amiota elmondtm neki melyik szliba mennek tovabb. Kozolte velem, hogy engem oda soha nem fognak felvenni. Elkezdte fikazni egyik regi tanarunkat, hogy o nem fogja megcsinalni helyEttunk. konnyu azt osztani aki nincs ott ugyebar... Elotte tok kedves volt velem neg alladoan segitett. De masik csoportban is egy csaj, aki meg ott a legjobb kettest kapott felevre es azt sem ertjuk miert. Az o tanara ennek a nonek a baratnoje. Ez egyebkent egy muveszeti suli, ahol a tanarok ra akarjak eroltetni masokra a stilusukat. Meg biztos az sem tetszett neki, hogy neten nem ertettem egyet vele valamiben es a baratnojevel voltam egy nezoponton. De ezt nem csak en latom, az egesz osztaly errol beszel, es sokan ez miatt hagytak itt ezt a sulit, foleg szakmai even. Harom osztalytarsam is lelepett mar, csak nekem nem tudom mot szolnanak apamek ha kozolnem ezt veluk. Bar a tanar orditva kozolte velem hogy semmi keresnivalon a szliban. Hozzateszem tavaly erkezett az iskolaba. Bizonyara az is zavarja, hogy munkajabol kifolyolag nem itt kene lennie, csak nem olyan jo. Szerintetek mit tegyek? Ofonek penteken meselem el. Az a baj higy ezert bejarni abszolut nincs ertelme, a ruhat akartam magammal vinni felvetelire, de igy nem lesz kesz. Nem akarok a vegere idegbeteg se lenni, de lassan mindig ez lesz abtobbi napon meg nem csinalunk semmit mert nincs benn a tanar oran. Szerintetek?
A te nézőpontod mondjuk csak az egyik oldala az éremnek, de ez alapján olyan, mintha a tanár megkeseredett és féltékeny lenne.
"Bizonyara az is zavarja, hogy munkajabol kifolyolag nem itt kene lennie, csak nem olyan jo."
Nem tudom, így van-e, de ha igen, akkor ez is lehet egy magyarázat a viselkedésére.
Ha a többi tanár a pártján áll, akkor igazából nem sokat tehetsz. Próbáld nem felvenni a kesztyűt.
Ha meg a tanárok nem járnak be órára, akkor az az igazgatóra tartozik. Ha őt sem érdekli, akkor tényleg nincs sok értelme odajárni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!