A Rendőrtiszti Főiskolára nehéz bejutni? Mi kell hozzzá?
Hát, anno én is oda akartam menni. Két rokonom is tanít ott. Mindeketten mondták, hogy felsőbb utasítás, hogy egy lány, akármilyen jó dolgozik, négyesnél jobb jegyet nem kaphat. Biztos vannak kivételek.
A másik az, hogy nekem tavaly 3 osztálytársam jelentkezett oda, ketten több mint 10 éve aktívan sportolnak, és nagyon jó az állóképességük. Egyiket se vették föl, az orvosi vizsgálaton mondvacsinált okokból kiszórták őket. A harmadik sosem sportolt és nem valami jó az állóképessége,3 kör után kifullad, de volt protekciója. Bejutott.
Illetve a Rendőrtiszti az egyike az olyan főiskoláknak, ahol még működik az a rendszer, hogy bizonyos "szolgáltatásokért" cserébe kapod csak meg a jobb jegyet.
Az első válaszoló mondataiból úgy süt az irigység és a rosszindulat, hogy szinte izzik az oldal :(
Először is:
- ez a Rendőrtiszti honlapja, van egy fóruma is, ahol lehet kérdezni, meg ott van a tanulmányi osztály telefonszáma és e-mail címe, ők pontról pontra el tudnak mondani mindent. Szerintem az a legbiztosabb, ha őket kérdezed. (ők nem hordanak össze annyi zöldséget, mint az első válaszoló)
Egyébként: én is lány vagyok, és az államvizsgán is, meg előtte szemesztervégi vizsgákon is volt 5-ösöm, minden "ellenszolgáltatás" nélkül. Szóval ez a "lány nem kaphat jobbat 4-nél - egyszerűen marhaság.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!