Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A 10. osztály gimibe nehezebb,...

A 10. osztály gimibe nehezebb, mint a 9-edik?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Neeem, a 9.-ig egyértelműen nehezebb (ha valakinek egyátalán feltűnik, hogy lehezebb). Ugye új suli, új osztálytársak, új tanárok, új elvárások. Nekem a 10. ment a legjobban anno. Utána természetesen az érettségi éve a legnehezebb.
2009. aug. 31. 13:49
 2/6 anonim válasza:
100%
Nem! Sokkal egyszerűbb, mert már eddigre belerázódtál az új suliba ( ha nem hatosztályosba jártál). Legalább is nekem ez volt a leglazulósabb évem a 12. mellett. :D
2009. aug. 31. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Hogy lehet a 12. lazulós?

Nekünk a tanárok mindig azt mondták, hogy a páratlan osztályok a nehezebbek (1. 3. 5. stb.)

Egyébként itt az oldalon olvastam, páran mondták, hogy nehezebb.

2009. aug. 31. 14:02
 4/6 anonim válasza:
Úgy, hogy volt kb. 12 órám, abból fele lényegtelen volt: tesi, művtöri, stb. Ezeken elég, ha ott voltál, azt csináltál kb., amit akartál. Akkor első nyelvből már leérettségiztem, második nyelvvel meg nem nagyon kellett foglalkozni, főleg második félévtől, mert akkor már csak bent kellett ülni órán csendben, és ismét azt csináltál, amit akartál. A többi lényeges tantárgy (matek, magyar töri meg a választott) így már nem volt megterhelő. Főleg, hogy egy csomó töri órám elmaradt, na meg amúgy is vicc volt az egész. :D Matek ment, ahogy ment, magyarra meg mit kéne tanulni. Érettségin úgy is fogalmazást kell írni, ahhoz meg nem kell sok tudás, csak egy kis érzék, na meg gyakorlat. Jó persze szóbelire kell tanulni, de az meg messzebb van. Szóval így nagyjából ennyi. Amúgy meg nem tizenkettedikben kell elkezdeni tanulni, aztán úgy nem is lehet gond. De gondolom ezt most nem tőlem hallod először. :) A 10. meg tényleg nem vészes, úgyhogy nem kell aggódni. ;)
2009. szept. 1. 13:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Megkaptuk az órarendet, és tényleg elég könnyű. Hétfő, csüt., pént., 5 órám van, kedd 7, szerda 6.

Azt nem értem, hogy miért nem lesz informatikánk? Tavaly 2 is volt 1 héten, most meg egy se lesz.

2009. szept. 1. 20:55
 6/6 anonim válasza:
Na az tök jó! :) Örülj neki, hogy nem lesz. :D Vagyis én örülnék, mert nem nagyon érdekelt, és mindig is a lényegtelen tantárgyak közé soroltam (mármint nekem volt az, amúgy persze nem az). Amúgy azt hiszem nekem is pont tizedikben nem volt infóm, de többi évben igen...sajnos. :D
2009. szept. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!