Honnan tudom, hogy felvettek, ha sem e-mailt, sem sms-t nem küldenek róla?
Figyelt kérdés
Pótfelvételiztem, és elvileg 29-én mát ki kellett derülnie, hogy felvettek-e vagy sem, de engem semmilyen úton nem értesítettek róla. Hol lehet utánanézni, hogy sikerült-e?2009. aug. 31. 10:54
1/7 anonim válasza:
tudod a pontjaidat?
nézd meg a ponthatásokat??
kértél sms értesítést???(mondjuk ez is szokott késni..)
3/7 A kérdező kommentje:
A Felvi.hu-n ugyanannyi a ponthatár, mint amennyi az én összpontszámom volt, de nem tudom, hogy ezt mire véljem. Kértem sms-értesítést, megadtam az e-mail címemet, de csak csend és hullaszag ekörül:S
2009. aug. 31. 11:03
4/7 anonim válasza:
akkor hívd fel őket...azt pontosan nem tudom kiket...talán az intézményt...mert a pótjelentkezéseket hozzájuk kellett beadni -ugye?
5/7 anonim válasza:
ha annyi pontod volt, mint a ponthatár, akkor felvettek.
6/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen: hívd fel őket :) Én is így néztem utána a dolognak.
Annál cikibb nincs mikor bemész órára és közlöd, hogy azt se tudod, hogy felvettek-e. Nekem volt ilyen csoporttársam.
7/7 A kérdező kommentje:
Minden rendben, kiviláglott, hogy mindössze a posta késett(: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2009. szept. 3. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!