Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van egy éjszakám tanulni...

Van egy éjszakám tanulni tippek trükkök érdekelnek, ti hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés
Olyan dolog amire már készültem a biztos tudás lenne a cél,fizikáról van

2013. jan. 20. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Ha már tanultál rá, akkor ne maradj fent éjszaka. Holnap reggelre folyni fog az agyad.

Inkább pihend ki magad és a vizsga előtt még olvasd át nagyjából a dolgokat (vagy figyelmesen, ha van annyi időd).

2013. jan. 20. 21:59
 2/4 A kérdező kommentje:
tanultam rá van egy alap rálátásom de felszínesnek érzem 2 hete tanultam rá jó sokat de fele nem jutott eszembe a vizsgán
2013. jan. 20. 22:01
 3/4 anonim válasza:

szerintem is olvasgasd és írd le azt az anyagot minél többször! az én tanáraim is azt szokták mondani, hogy

érdemes puskát írni de használni tilos!

ha elolvasod mondod írod úgy sokkal többször fog átmenni az agyadon és annál többet és gyorsabban tudod megtanulni!

2013. jan. 21. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem ahelyett hogy a gép előtt ülsz, vedd elő a füzeteidet, könyveidet és tanulj! ha pedig fáradtnak érzed magad feküdj le majd kelj fel reggel egy órával előbb és még olvasd át
2013. márc. 29. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!