Ti fogtok 8. osztály 2. félévében tanulni? (többi lent)
Én tavaly felvételiztem, és ugyanúgy kitűnő maradtam nyolcadik évvégére is.
Mert nem voltam olyan szánalmas, hogy elrontsam a jó hírnevem és az egész 7 éves munkám azzal, hogy most cseszek fél órát tanulni per nap, vagy annyit sem. Az egész középiskolai anyag az általános iskolaira alapul, szerinted mit csináltam volna biosz-kémia tagozaton, ha kimarad egy félév az agyamból?:D Azonnal kibsztak volna, mert nem tudok semmit. Ma is rengeteg mindenre emlékszem az általánosból, szóval meghalnék most a tudásom nélkül.
De én tulajdonképpen leszrom, hogy mit csinálsz, majd meglátod, hogy nem kéne. Bár elég gáz, ha nem magadért tanulsz, hanem azért, hogy felvegyenek valahova. Pff:D középsuliban pedig az egyetemhez csak a 11. és 12. osztályt nézik, akkor nem fogsz tanulni az első két évben, mert minek?:D Elég nagy gondjaid lesznek az érettségin:D napuszi
Úristen micsoda kis szánalmas gyökerek vannak itt...
Egy kitűnő tanulónak nem így kéne hozzáállni a dolgokhoz, most jön még a szóbeli, és utána sem lesz lazsálás, nálunk 2. félevben sokkal többet kellett tanulni, mint az elsőben, ráadásul a matektanár évvégen még középiskolás anyagokat is megtanított nekünk, hogy felkészítsen minket. Átbukdácsolni? Még simán meggondolhatja magát a suli, amelyik felvesz, ha látja, mennyire szánalmas vagy, hogy egyáltalán nem érdekel téged a tanulás azután, hogy le van minden zsírozva... Az én osztályomban mindenki hozta a szintet továbbra is, senki nem rontott. De mondjuk tökre nen érdekel, te mit csinálsz.
Annyira bírom ezeket a nagyon okos embereket!
Nem belőlük lesznek a legsikeresebb emberek az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!