Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon elrontottam a matek...

Nagyon elrontottam a matek felvételit. Csak nekem ment ilyen rosszul?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Magyart is elrontottad? Én azt a kisujjamból kiráztam :)) a matek viszont kicsit nehéz volt.. az eleje tök simán ment, aztán jött az igaz/hamis, meg a kávés :S:S alig mertem megnézni a javítókulcsot :D ez van.. azért biztos felvesznek! 30 pont min. kell, a sulihoz, szóval az semmi azt hiszem. Te mit nem tudtál?
2013. jan. 19. 16:19
 2/4 anonim válasza:
Nekem a magyar kb. 33 pont lesz a matek kb. 25 pont körül.
2013. jan. 19. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem magyar sztem 45, a matek 35-30 :((
2013. jan. 19. 16:50
 4/4 anonim válasza:

ne aggódj..nem csak neked lett ennyire rossz.

nekem is borzasztó lett .31 pontom lett,amivel fogalmam sincs,hogy hova vesznek fel.

szerintetek? melyik suliba érdemes ilyenkor menni?melyiket ajánljátok? ahh...borzasztóan bánt ez a pontszám.egyébként mi az a hozott pont?

2015. jan. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!