Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakokat tudtok még?

Milyen szakokat tudtok még?

Figyelt kérdés

ami ilyen ugródeszka szerű

könnyű bekerülni

csak h legyen egy diplomám

pl.: szőlész-borász

2013. jan. 19. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért szeretnél csak úgy egy diplomát?

Amúgy pl. a környezetmérnöki olyan, hogy könnyű bekerülni, gagyibb helyen könnyű elvégezni, amúgy azt se tudni mire jó

2013. jan. 19. 11:31
 2/4 A kérdező kommentje:

mert most még viszonylag lehet emeilt nélkül diploma

és most elvégzek vmit aztán meg majd meglátjuk

lehet megtetszik

mindenki nem mehet oda ahova szeretne

jogra akarok na?

ezt úgy el...tam, ahogy csak lehetett

úgyhogy jönnek a mentő övek

senki se szóéjon le, mert azzal sokra igazán nem megyek h vadidegenek prédikációját hallgatom holott lehet h az illatő ő maga is csak egy kukás

az első válaszoló nem szólt be

de tudom h most jönnek azok akik befognak ötletek helyett

elsőnek köszönöm, de azt a szakot már átgondoltam és nem szeretném

2013. jan. 19. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Első voltam.

Hát így ne is menj.

Azt hittem, hogy van valami családi vállalkozás vagy hasonló, ahol biztos lesz munkád, csak papírt is szeretnél. Arra jó lett volna az általam említett gagyi szak.

De ennek fényében valami piacképeset válassz, nem akarsz inkább szakmát?

2013. jan. 19. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
De most komolyan..általában olyan helyekre lehet könnyen bekerülni, ahonnan első félév után kiesnél. Az egyszerűbb szakok népszerűek, tehát sok pont kell hozzájuk. Próbálkozz egy jó okj-val, hidd el, többre mész.
2013. jan. 19. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!