A héten minden tesi,ének,ofői,rajz órán havat kellett lapátolni. Én nem csináltam,mondván ez nem a tan anyaghoz kapcsolódik. Meg különben is, a múlt héten vettek fel hólapátoló embereket... Idegesítő volt h amig mi diákok lapátoltunk,akiket felvettek áltak és néztek.
Ma mondta ofő h aki nem lapátolt annak veirta az igazolatlant... Ez 6 v 7 igazolatlan óra... :S
2013. jan. 18. 15:46
1/9 anonim válasza:
Hát így jártál.
2013. jan. 18. 15:52
2/9 A kérdező kommentje:
De ha most mindig ez lesz amig hó van,akkor hamar meglesz annyi h anyu ne kapja a csp-t...
2013. jan. 18. 15:55
3/9 anonim válasza:
Szerintem ezért nem adhat igazolatlant, hiszen ott voltál. Egyedül tesiből adhatna rossz jegyet az órai munkádra, végül is ez hasznos testmozgás. De azért kíváncsi lennék mit írtak az ének és rajzórákhoz témának a naplóba. Akkor talán az anyaggal kellett volna haladni. Küldd be anyukádat, ha végképp nem akar engedni, alkudjátok le a tesi órákra a hiányzásokat.
2013. jan. 18. 15:57
4/9 A kérdező kommentje:
Mondtam anyunak h mi van. Azt mondta ha megkapom az ifazolatlant akkor felhicja az ombudsmant,meg most mondta h minden szülőtől elkértek 1000ft-ot h a hólapátolókat legyen miből fizetni,és h ne a gyereknek kelljen lapátolni. Ezt mondták el multkor egy rendkivüli szülőin
2013. jan. 18. 16:03
5/9 anonim válasza:
tényleg ilyen hisztit kell csinálni egy kis hóból. Minket is kivittek tesin havat lapátolni,meg havat söpörni,aminek persze egy hatalmas hócsata lett a vége,mindenki nyakig vizes volt.át.
Egy másik osztály meg akkora hóembert lapátolt össze hogy létrával tették fel a fejét.
A hó ellapátolva, és mindenki jól érzete magát
2013. jan. 18. 19:35
6/9 anonim válasza:
én se csináltam volna meg. főleg mert elvileg fel lettek véve erre a feladatra emberek.
igazolatlant 100%, hogy nem adhat. Max. órai munkára rossz jegyet, de igazolatlant nem.
2013. jan. 20. 11:28
7/9 anonim válasza:
Te nem vagy komplett már bocsánat nem hogy örülnél hogy nem a szaros padban kell rohadnod.. És gondolom akk. Az egész osztály lapátolt.. Nincsenek barátaid akikkel hülyülhettél volna...?!
2013. jan. 20. 11:35
8/9 A kérdező kommentje:
nem csak én nem lapátoltam... szinte senki,aki hozzáért a lapáthoz de csak akadályozta a lapátolást az 1est kapott,aki hozzá se ért,az fog igazolatlant kapni
2013. jan. 20. 11:53
9/9 anonim válasza:
Ez vmi ritka szar nevetséges iskola. Amúgy lehetetlennek tartom h erre igazolatlant adhatna. Ott voltál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!