Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért akartál pszichológus...

Miért akartál pszichológus lenni? és melyik volt életedben az a pillanat amikor rájöttél h ez az álmod?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 01:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen és rájöttem, hogy itt igen nagy szükség lenne pszichológusokra. meg persze szeretem az embereket, segítőkész vagyok és elég jó a "megbeszélő" képességem! gyerekpszichológus leszek.

14/L

2009. aug. 30. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is érdekesnek tartottam azokat, akik másként gondolkoznak, és esetleg ezért van problémájuk. Én viszont szívesen segítek nekik, azzal, hogy megértem hogy hogyan gondolkoznak, és mit hogyan értenek.
2009. aug. 30. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tanitokepzot vegeztem kozepiskolaban...rengeteg lelkibeteg gyerekkel talalkoztam, akiken feltett szandekom segiteni...soha nem hurrogtam le oket, probaltam megerteni az okat annak amit tesz...ugyanigy a felnottekkel...sajnos a tanaraimon is sokmindent tapasztaltam, stresszhelyzetben foleg...

Iden kezdem a pszichologiat, es magan szeretnek lenni, felnottpszicho, gyerekpszicho, es a szexualpszicho valamint a kriminalpszicho erdekel nagyon:)

2009. szept. 1. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem akartam. Pszichiáter akartam lenni. Az érdekesebb.
2009. szept. 4. 20:33
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. kedves utolsó én viszont pszichiáter nem akarok lenni.. engem az érdekelt h miért akart pszichológus lenni valaki.. nem az h miért nem...
2009. szept. 4. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én azért szeretnék pszichológus lenni mert szeretek meghallgatni embereket és segíteni rajtuk. Ill. érdekel ez a szakma. És több rokonom is sikeres ebben a szakmában :D.
2009. okt. 27. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!