Szerintetek ezt én látom rosszul?
Figyelt kérdés
szakmunkásiskolába jártam, és tavaly kezdtük el a gyakorlatot, tulajdonképpen olyan volt hogy 16 évesen hajnali 5-től délután 5-ig fent dolgoztunk a tetőn mindegy hogy milyen idő volt (ácsnak tanultam), az oktatoim olyanok voltak hogy leszarták hogy mit csak dolgozzak, nem tanítottak meg semmire kezembe nyomták a szerszámot és csináljam meg a dolgokat, amikor először találkoztam a főnökkel tulajdonképpen már az utca végéről ordibált velem köszönés nélkül, mert nem úgy húztam fel a szögtáskát mint ahogy kellet volna, az egyik alkalmazott azért ordibált velem egész idő alatt mert valami félremértem de rá 5 percre kijavítottam,
szerintetek jól tettem hogy elhúztam onnan a francba?
én bírtam a tanulók között a legtovább annál a cégnél
2009. aug. 29. 21:58
1/2 anonim válasza:
Végül is jól tetted, egyértelműen púp voltál a hátukon, de sajnos azt kell mondjam az élet ilyen. Mindenki lefelé rúg, és a mai világban ezt egy szakmunkás tapasztalhatja a leginkább.
2/2 A kérdező kommentje:
átmentem szakközépbe, az igazgatóhelyettes azt mondta hogy elvágja a torkomat ha ilyen tudással a szakmunkást folytatom XD
2009. aug. 30. 04:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!