Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha színész szeretnék lenni...

Ha színész szeretnék lenni akkor milyen iskolákat kell elvégezni?

Figyelt kérdés
Please!!
2009. aug. 29. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül róla terjengenek ilyen pletykák és nem mondjuk Kate Winslet-ről, aki tényleg tehetséges... Amúgy tény, hogy vannak jó színészek, de szerintem erre nem kell születni, mert nagyon sok ember képes rá. Mert az egésznek az alapja az utánzás és ez mindenegyes emberben megvan, sőt az állatok nagyrészében is. De manapság tényleg minden elvont kis tizenéves színész akar lenni, mert ő "erre született" és ha ő nem lehet színész, akkor inkább meghal, mert őt erre teremtették. Elnyomva azokat, akikbe tényleg szorult egy kis tehetség.
2009. szept. 2. 18:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Na naa álljunk meg egy szóóra..én egyáltalán nem vagyok olyan kis tizenéves aki azért akar színésznő lenni hátha találkozik Vanessa Hudgenssel vagy Troyjal...kicsi korom óta jártam a suliba drámára és nagyon szerettem! Sokan mondják hogy tehetséges vagyok! És azért is szeretnék színész lenni mert imádom ezt csinálni! Imádok szerepelni!!
2009. szept. 2. 20:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Jaa és dugós színésznő sem akarok lenni...XD
2009. szept. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!