Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vissza kell fizetni az államna...

Vissza kell fizetni az államnak, az egyetem otthagyása esetén?

Figyelt kérdés
2012. Szeptemberében jelentkeztem egy egyetemre, és ha azt most otthagyom, akkor vissza kell fizetnem az államnak? (2013. szeptemberében jelentkezem másik egyetemre)

2013. jan. 16. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2013. jan. 16. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A hallgatói szerződés szerint ha nem szerzed meg a diplomádat a kijelölt hat.időn belül, akkor a tanult félévek árának az 50%-át kell visszafizetned! Azt nem tudom, hogy hogy működik ha másik egyetemre jelentkezel, hogy az hogy számít bele na:D Szerintem kérdezd meg az ügyintéződet!
2013. jan. 16. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Ha pl. egészségügyis karról mész műszakira akkor ki kell fizetned, de ha mondjuk Btk.-ról Btk.-ra akkor nem kell. Legalább is én így tudom.
2013. jan. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!