Milyen sorrendben küldik ki a diákigazolványokat?
Figyelt kérdés
Már szeptember legelején igényeltem, befizettem, de még mindig semmi, most váltottam ki a harmadik ideiglenes diák papírt. Most komolyan, mi tart eddig? Ki kapta már meg, illetve ki nem? :/2013. jan. 16. 08:35
1/4 anonim válasza:
Hát most mi tömegesen megkaptuk sokan OE.
Szerinte te/ti is lassan.
2/4 anonim válasza:
ugyanez a helyzet nálam is, én is a 3.kör papírért fogok menni...
3/4 anonim válasza:
Én nem kaptam még meg, de pár évfolyamtársam a mai nap folyamán megkapta, és vidékiek ráadásul; én pedig városi vagyok... Nem nagyon értem igazából... Ráadásul névsorban si utánam vannak... Hát nem tudom hogy megy ez...
4/4 anonim válasza:
Nahát VÁROSI vagy hova szarjak?! :D majom. Járjál csak iskolába.VIDÉK fejű.:DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!