Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségire jelentkezés, de...

Érettségire jelentkezés, de hogyan?

Figyelt kérdés
Újra szeretnék érettségizni töriből és magyarból, jelenleg OKJ-ra járok, viszont az OH tájékoztatása nem egészen világos.Én tanulói jogviszonnyal rendelkező vizsgázó vagyok, de a sulimban nem hinném, hogy van lehetőség érettségi vizsgát tenni.Csak a tanulói jogviszonnyal nem rendelkező vizsgázók választhatnak iskolát, nekem a saját sulimban kell megírni...

2013. jan. 13. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. OKJ-ra jártam. Ha közepezel bemész a saját sulidba vagy felveszed a kapcsolatot az ig. helyettessel és elmondod mit szeretnél (elvileg kellene tudnod ott érettségizni) vagy választhatsz más középsulit is.

Ha emeltezel akkor az Oktatási Hivatalban kell jelentkezni.

(Régen legalábbis így volt)

2013. jan. 13. 15:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, a Te verziód logikusnak tűnik, remélem maradt ugyan ez a rendszer.Töriből emeltezek, magyarból közepet rakok.Jövőhéten alaposan utána járok, mert szorít az idő.
2013. jan. 13. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!