Érettségire jelentkezés, de hogyan?
Figyelt kérdés
Újra szeretnék érettségizni töriből és magyarból, jelenleg OKJ-ra járok, viszont az OH tájékoztatása nem egészen világos.Én tanulói jogviszonnyal rendelkező vizsgázó vagyok, de a sulimban nem hinném, hogy van lehetőség érettségi vizsgát tenni.Csak a tanulói jogviszonnyal nem rendelkező vizsgázók választhatnak iskolát, nekem a saját sulimban kell megírni...2013. jan. 13. 15:02
1/2 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. OKJ-ra jártam. Ha közepezel bemész a saját sulidba vagy felveszed a kapcsolatot az ig. helyettessel és elmondod mit szeretnél (elvileg kellene tudnod ott érettségizni) vagy választhatsz más középsulit is.
Ha emeltezel akkor az Oktatási Hivatalban kell jelentkezni.
(Régen legalábbis így volt)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, a Te verziód logikusnak tűnik, remélem maradt ugyan ez a rendszer.Töriből emeltezek, magyarból közepet rakok.Jövőhéten alaposan utána járok, mert szorít az idő.
2013. jan. 13. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!