Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül általában, ha...

Mennyibe kerül általában, ha főiskolán/egyetemen valaki más írja meg a dolgozatomat?

Figyelt kérdés

2013. jan. 12. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk:

Gyakorlati dolgozatnál nem kérnek személyit (mert eleve kicsi a létszám, max 20-30 fő), de elég feltűnő, ha egy random ember beül, mert azért hétről hétre járunk órára, rögzülnek az arcok a hallgatók és az oktatók agyában is.

Ha pedig "előadás ZH-ra" gondolsz (nálunk olyan is volt, persze csoportokba voltunk bontva) ott személyit kérnek, mint ahogy félévi vizsgánál is mindenhol.

Szóval nálunk ez kivitelezhetetlen. De nem értem, hogy milyen dolgozatra gondolsz?

2013. jan. 12. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát vizsgára gondoltam (de akár zh is érdekel) . Nálunk úgy van h kb 200 ember beül egy előadóba, és írnak egy kb másfélórás dolgozatot. Nem kérnek személyit, sem semmit. Körbeküldenek egy papírt, azt kell aláírni, hogy részt vettél.
2013. jan. 12. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nos Nekem ez egy angol emelt érettségire jutott eszembe,ott talán kivitelezhető? Szintemelőnél. Szerintetek?

Egyébként ha mindent meg akarnál íratni,szerintem elég borsos ára lenne,egyszer felhajtottam a googléban ilyen dolgozatíró oldalakat és kaptam árajánlatot nem emlékszem pontosan de egy doga több ezer forint volt.

2013. febr. 13. 07:49
 4/4 anonim ***** válasza:
előző: Ha van egy ismerősöd, aki jócskánt hasonlít rád, akkor igen, amúgy biztos, hogy nem, mert fényképes igazolványt kérnek írásbelin és szóbelin is.
2013. febr. 13. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!