Mennyibe kerül általában, ha főiskolán/egyetemen valaki más írja meg a dolgozatomat?
Nálunk:
Gyakorlati dolgozatnál nem kérnek személyit (mert eleve kicsi a létszám, max 20-30 fő), de elég feltűnő, ha egy random ember beül, mert azért hétről hétre járunk órára, rögzülnek az arcok a hallgatók és az oktatók agyában is.
Ha pedig "előadás ZH-ra" gondolsz (nálunk olyan is volt, persze csoportokba voltunk bontva) ott személyit kérnek, mint ahogy félévi vizsgánál is mindenhol.
Szóval nálunk ez kivitelezhetetlen. De nem értem, hogy milyen dolgozatra gondolsz?
Nos Nekem ez egy angol emelt érettségire jutott eszembe,ott talán kivitelezhető? Szintemelőnél. Szerintetek?
Egyébként ha mindent meg akarnál íratni,szerintem elég borsos ára lenne,egyszer felhajtottam a googléban ilyen dolgozatíró oldalakat és kaptam árajánlatot nem emlékszem pontosan de egy doga több ezer forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!