Szerintetek az amit ezen az oldalon írnak, biztosan igaz?
Ebből az egész szövegből csak 1 rész fontos a kérdéssel kapcsolatban: "A legtöbb gyerek ugyanazt a teljesítményt nyújtja a középiskolát záró vizsgán, amelyet a négy év alatt nyújtott."
Azért lenne fontos tudnom, mert én 3 évig nagyon rossz voltam egy tantárgyból, mert nem tanultam rá és érettségi évében (már rögtön szeptembertől) elhatároztam, hogy átismétlek mindent leülve, naponta leckéről leckére megyek és emeltet teszek belőle. Ez a cikk szerint akkor nem fogok jó eredményeket elérni?
Idefigyusz.
Ha te tényleg megcsinálod, amit fentebb említettél, hogy rendszeresen tanulsz és átismétled, annak nyilván szép eredménye lesz. A cikkből kiragadott résszel én nem értek egyet. Az érettségire is fel lehet készülni pár hónap alatt! Sőt, aki nem készül az utolsó hónapokban, az tuti semmit sem fog érni a 4 éves munkájával, mert annak csak a töredékére emlékszik.
Az én esetem: mindenből ötöst kaptam, kivéve magyarból. Az évek alatt a magyart szerettem a legjobban, abból mindig jó voltam, mégis ebből nem tudtam egyedül ötöst szerezni.
Nyelvből emelt szintűt tettem és ötöst kaptam. Holott volt, hogy a 3-asért kellett küldenem év végén és őszintén szólva akkor még tényleg hülye voltam belőle.
Ez biztató. Én úgy csinálom, hogy naponta elkezdtem a töri leckéket csinálni, elolvasni, értelmezni, kérdéseket feltenni és azokra válaszolni visszamondással + a lecke utáni apró betűs részeket is elolvasom, ha valami érdekeset találok, utánanézek. Aztán most szerintem át kell állnom a napi 2 vagy esetleg 3 leckére, mert nem lesz időm befejezni május elejéig mindet. És ezekhez fogom még megtanulni a tételeket.
Szerinted ez így jó módszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!