Mért van ilyen sok hülye gyerek?
Mindig is voltak és mindig is lesznek de hogy egy kettest alig bírnak már megszerezni...
Valószínűleg a sok gépezés meg tévézés,elhülyíti ezeket a mostani gyerekeket.S lehet ez ellen tenni valamit???
Miért, ilyen sok hülye gyerek van?
am én elég sokat gépezek, néha tvzek is, de ettől még ha órán odafigyelek, akk max 1 óra otthoni tanulással 1-2 tárgyat kivéve 5ös vagyok.. sztem a sz.gép csak az időmből vesz el, de nem butít számottevően
15f
-Mert a szülők is azok?
-Kevesebb a nevelés,odafigyelés
-Züllött társaságba kerül
-Beleviszik egymást a bajba
-Sok amerikai sz*r rajzfilm a szivacs és degenerált társai meg a south park
-A gyerekek kiskorban meghülyülnek a caroon network és az amerikai selejtes rajzfilmektől amikor a magyar rajzfilmek sokkal értelmesebbek lásd:
hohoho horgász,Mézga Géza, Vízipók csodapók, Az a csokizabáló kék madár.
Én most 15 éves vagyok elítélem az összes
kockát, fizikai selejtet aki nem nyom egy fekvőtámaszt és 14 évesen 100 kg.
Nem megy futni minek fut eleget a hülye gyerek a GTA-ban .
Meglátszik, hogy mennyi túlsúlyos gyerek van osztályban 33 főből 8 gyerek ami azért elég sok.
A sok játék függőség, drogok, dohányzás, alkohol miatt a jegyeik is romlanak. Ebből a 33 gyerekből iskolán kívül jó ha 5-en sportolunk .
Végülis a gyerek nem mozog reggel felkel --> bkv-val bemegy a suliba egy tesiórát nagy nehezen végig szenved
aztán bkv haza viszi utána 2-kor haza ér 10-ig képezik majd 12-körül elalszik ez megy bár mostanában pl:ma én is későn fekszem mert most voltam edzésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!