Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez pontosan?...

Hogy is van ez pontosan? Passzív félév.

Figyelt kérdés
Halasztottam már két félévet az egyetemen, úgy tudom maximálisan egyszerre ennyit szabad.. de sajnos szeptemberben nem tudom folytatni az iskolát (saját magam fizettem és dolgoztam munka mellett, de sajnos már nem bírom anyagilag..szeretnék egy kicsit helyrejönni..) Mi történik ezután? kirúgnak? ha igen, akkor újra kell felvételiznem..vagy elég beiratkoznom? Még egy évem sincs meg:((( Mi pontosan a teendő?
2009. aug. 26. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem újra kell felvételizned, de azokat a tantárgyakat elfogadják, amiket már megcsináltál.

esetleg lehet próbálkozni vmi kérelemmel az anyagi helyzetedre tekintettel, de ezt az egyetemen kéne megkérdezned, hogy van-e rá lehetőség.

2009. aug. 27. 00:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha a költségtérítés miatt nem akarod folytatni a sulit akkor sztm újra kell majd felvételizned,mert 2 nél több félévet összesen nem halaszthatsz most már. HA más okból arra van még megoldás,de nem írom le ,mert felesleges lenne.
2009. aug. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!