Miért van, ha egy tanár jobban kedveli a butább diákokat, mint az okosakat?
Van néhány osztálytársam. Végigvihorásszák az órát, nem tudják a kérdésekre a választ, és még a legegyszerűbb feladatoknál is közlik, hogy nem értik.
Ennek ellenére velük sokkal aranyosabb, mosolygósabb, közvetlenebb. Ez miért van?
Nem irigykedem, de kedvelem ezt a tanárt, én is szeretnék vele jóban lenni. És tök okos vagyok abból a tantárgyból, amit tanít. Én is szoktam mosolyogni, nevetgélni, de azért visszafogom magam, figyelek és udvariasabb is vagyok. És picit rosszul esik, hogy ő meg nem értékeli.
Szerintetek?
(Ja, és egy fiatal tanárról van szó, mi meg, akiket a kérdés érint, lányok vagyunk, ha ez számít valamit.)
Nem tudom, a kérdés melyik részéből következtettetek erre. :)
A srébertől pedig nagyon messze állok, azt elhihetitek.
Csak próbálom magam a helyébe képzelni, eddig teljesen más hozzáállást láttam a tanároktól, viszont őt meg bírom, talán valami példakép is a számomra. Azért érdekel.
Előző vagyok..
Az is lehet, hogy csak egyszerűen nem vagy szimpi neki. :S Ez sem kizárt. :/ Nekem is van olyan, hogy tudom, hogy rendes a lány/fiú, de ettől még nem lesz szimpi, mert mondjuk negatív kisugárzása van, vagy csak a kinézete nem jön be éppen nekem. Sok mindentől függ. Párat leírtam. Ezeket meg tudod figyelni.
Nem arról van szó, hogy engem nem kedvel, személy szerint. Mert velem is mindig nagyon kedves, viccelődő, érdeklődő. De ezzel a 2-3 lánnyal meg mégis más, és csak érdekel, hogy választotta ki pont a legbutábbakat. Mert nem bántani akarom őket, de buták.
És nem vagyok stréber. Nem szoktam órán jelentkezni sem, de mikor felszólít, tudok mindent. Nem is vagyok 5-ös teljesen, inkább olyan ingadozóbb. De azért tudom magamról, hogy műveltebb vagyok náluk, meg még vannnak ilyen osztálytársaim, nem csak én. És mégis az előbb említett 2-3 diákot szúrta ki kiskedvencnek, és nem értjük, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!