Hogy hívják az iskolákat és mi a különbség köztük, mint pl. mi az a high school, meg secondary grammar school meg ezek?
High School-t az amerikaiak használják a középiskolára és a gimnáziumra. A Secondary School-t az angolok használják a középsikolára, a Secondary Grammar School-t meg a gimnáziumra.
Ilyet még nem láttam filmen se, hogy egyetemen vannak és visszajárnak a középiskolába. Nem tudom ezt hogy értetted.
Hmm... nem tudom. De ott nincs is érettségi már. Ezt találtam:
"Vannak olyan országok is, ahol már részben - vagy teljes egészében - eltörölték a középiskola befejezését jelentő egyszeri vizsgaaktust. Kanadában újabban meghatározott számú tantárgyi kredit összegyűjtéséhez kötik a tanulmányok hivatalos lezárását. Nincs érettségi vizsga az Amerikai Egyesült Államokban és Svédországban sem, ahol a tanulók csak bizonyítványt kapnak, amely tanulmányaik befejezését igazolja."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!