Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az iskola kezdési utalványt...

Az iskola kezdési utalványt elfogadják a Rossmannban vagy DM- ben is?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
A DM-ben szerintem el, itt megnézheted: [link]
2009. aug. 26. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Manapság már millióféle utalvány van forgalomban...

Az utalványon megtalálod a kibocsájtó weboldalát, ott pontosan kilistázzák az elfogadóhelyeket, rákereshetsz boltokra vagy városokra is.

VAGY : hívj fel telefonon egy Rossmann és DM-boltot és kérdezd meg, ezt az utalványt elfogadják?

VAGY : személyes vásárlás alkalmával kérdezd meg a boltok pénztárosait.

Személyes tapasztalatom : tavaly óriási hipermarketben akartuk levásárolni az utalványokat, de ott is kizárólag CSAK a tanszerekre lehetett beváltani, semmi másra nem.

Nagyon szigorúan veszik!

2009. aug. 26. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy csak és kizárólag tanszerre vásárolhatod le. Nem is fogadják el másra, sőt nálunk még arról is számlát kell vinni. Hiszen arra kapod, hogy a gyerekre költsd, ne pedig a DM-ben testápolóra. nem rosszból írom, de igazságtalanság is lenne azokkal szemben akik ilyet nem kapnak mert nincs iskolás gyerekük.

Ezért is ilyen szigorú.

2009. aug. 26. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Tavaly vásároltam a Tescoban, nemcsak tanszereket, hanem néhány kozmetikai szert is és ott elfogadták. Mindenképp vegyél valami tanszert is, és akkor néhány kozmetikum is belefér.
2009. aug. 26. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:
csak mert, megyek vissza a koliba és kozmetikumok is szükségesek lennének :\ mondjuk a C&A ban is elfogadták, hátha...
2009. aug. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!