Kinek van már a legújabb diákigazolvány?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy nem rég megkaptam postán az új diákomat. és a hátoldalán van olyan,hogy a matrica.. oda nem is kell ilyen érvényesítő matrica? ettől még úgyan úgy érvényes?2013. jan. 2. 11:49
1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? Amíg én középsulis voltam, addig nekünk nem kellett, mert amúgy is 18 éves korig tankötelesek voltunk. Most nem tudom mennyi ez a határ. Ha egyetemista, akkor viszont kell
2/3 A kérdező kommentje:
22 vagyok nappalis okj képzésre járok..és most kaptam meg a legújabb diákot..csak annyi van rajta,hogy mikor állították ki meg az van rajta,hogy meddig érvényesíthető...de matrica nincs rajta csak egy téglalap és arra van írva,h matrica.
és most nem tudom,hogy így is érvényes e
2013. jan. 2. 12:01
3/3 anonim válasza:
Nem érvényes. Menj be az iskoládba, ott adnak rá matricát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!