ahogy elnézem, az irodalom-nyelvtan részt biztosan meghagynám...
2009. aug. 25. 21:44
2/12 anonim válasza:
matek helyett föci
2009. aug. 25. 21:54
3/12 anonim válasza:
Én töri helyett biosz/föci.
2009. aug. 25. 21:55
4/12 anonim válasza:
Én a MATEKOT hagynám ki : tök fölösleges olyanból leérettségizni, amit aztán soha sehol semmire nem fogunk használni!!!
Az még rendben van, hogy 4 évig muszáj egy csomó olyan baromságot tanulni, amit aztán soha az életben többet nem használok semmire, de legyen ennyi elég!
(Aki mérnök akar lenni, az tanulja meg mélyebben az egyetemen.)
- magyar nyelv- és irodalom
- történelem
- 1 idegen nyelv
- 2 kötelezően választható tantárgy
Ennyi miért nem elég?!
2009. aug. 25. 22:19
5/12 anonim válasza:
Ha a matekot kihagynák akkor már végképp nem lenne semmi értelme az egésznek, aki nem tud 20 pontot elérni annak már a csekkek befizetésénél gondjai vannak -szerintem. Szerintem egyébként jó a mostani 5 tárgy, csak én inkább olyan feladatokat raknék bele amikben kell egy kicsit gondolkozni, saját meglátásokat hozzáfűzni, ez a mostani dolog szerintem kicsit droid-szerű, a töri érettségi is lassan már szövegértés lesz, az esszéknél már alig számít a tárgyi tudás, aki tudja hogy kell esszét írni, az már tök ismeretlen témáról is ír 80-90%-osat, mert annyira szar a javítókulcs.
2009. aug. 26. 10:55
6/12 anonim válasza:
én semmit nem hagynék ki, sőt!!! kötelezővé tennék a matek mellett egy természettudományos tárgyat. Ehhez persze az kéne, hogy a tanárok vegyék komolyan ezen tárgyak oktatását, mert ami manapság pl kémia óra néven fut, azzal tényleg lehetetlen leérettségizni.
A másik variáció, hogy ha már a humánosoknak nem kell kémiából érettségizni, akkor nekem ne kelljen magyarból, 4 év emelt kémia után.
Azért még mindig az elsőt tartom jobbnak.
2009. aug. 26. 11:02
7/12 anonim válasza:
történelmet
számtekre cserélném
2010. márc. 14. 22:26
8/12 anonim válasza:
Igy is rengeteg a humán tárgyas, bölcsész, jogász, ha kihagynák a matekot, akkor még ennyi reálos sem lenne mint most...
2010. márc. 14. 22:32
9/12 anonim válasza:
törit simán kihagynám. Az egész törianyagot odanyomnám a gyerek kezébe 9-ben egy szép könyvben feldolgozvba. mehet ugyanígy leckénként, forrásokkal képekkel. Leckék végén leírva szépen hogy ebből mi a tanulság, következmények, stb. Akit érdekli úgyis elolvassa, aki meg ígyis-úgyis leszarja a törit, annak nem mindegy? Persze megmaradna a történelemoktatás töri szakkörök keretében, annak akit komolyan érdekel, vagy ezzel akar továbbmenni. A többieket meg hagyják már békén vele:D
2010. márc. 15. 12:27
10/12 anonim válasza:
Te 22:19es mi a szarról beszélsz??? A matek a legfontosabb tárgy, a legjobb szakok nagy részében követelmény és nagyon is fontos... A gazdaságban, a műszaki életben a legfontosabb szinte... És a hétköznapi életben is igen fontos szerepe van bizonyos részeinek. Látszik h ne msokat tudsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!