Hogyan tovább, miért lehet ez?
8. osztályos vagyok. Pár héten belül itt a felvételi. Egészen eddig 42-47 pontos felvételiket írtam, ami nekem pont jó lett volna. Most, hogy eljött a téli szünet, és újra elkezdtem felvételi feladatsorokat csinálgatni, valahogy teljesen más fajta eredmények születtek. Egészen eddig külön matek tanárhoz jártam, csak a felvételi miatt, és több felkészítő óránk is volt egy héten. Nagyon boldog voltam, mert mindig minden eszembe jutott, és úgy éreztem nem lesznek gondok.. Viszont most valahogy lesokkoltam. Már a feladatok felfogása is gondot okoz. Általában az időbe is bele szoktam férni, főleg a mateknál mindig maradt egy 3 perc míg átnéztem. Most volt, hogy az utolsó 2 feladatot el se tudtam olvasni. Miért lehet ez? Mit ajánlotok?
Eléggé megijedtem, mivel a környék legjobb iskoláit szeretném megjelölni, és ha ez így folytatódik, nagyon nagy gondok lesznek. Köszönöm a válaszokat!:)
Azért nem sikerül mert stresszeltél, hogy mindjárt itt van a felvételi, és most meg azért stresszelsz mert nem sikerül jóra megirni, és most ezért stresszelsz.
Nyugodj meg, van még időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!