Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kérdezhetnek pótvizsgán...

Mit kérdezhetnek pótvizsgán kémiából?

Figyelt kérdés
9. évfolyamból vizsgázom, és nem tudom ez mit jelent de azt mondta a tanár hogy irásbeli lesz nem lesz szóbeli egyáltalán. Szóval leülök és irok, nem tudom mit kérdezhetnek, kémiábol még mindig hülye vagyok de fogalmak lesznek szerintetek? Mik lehetnek?
2009. aug. 24. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Bizonyítványosztáskor meg kellett (volna) kapnod részletesen a tanártól, miből kell felkészülnöd a pótvizsgára!

Minden tantárgyból van írásbeli és szóbeli vizsga, de ha az írásbeli sikerül (legalább 2-re), akkor a szóbelin már akármit produkálsz, nem buktathatnak meg!!!

A vizsgaszabályzat szerint az egész év anyagából lesznek tételek, 1-et kihúzol, van 15-20 perced megírni rá a választ. Ha abszolút nem tudod, akkor kérhetsz másik tételt, de akkor már csak max. 3-as lehet az értékelésed.

A vizsgaszabályzat szerint 1 vizsgáztató szaktanár és 2 felügyelő tanárnak kell részt venni a pótvizsgán!

Egy iskolai pecséttel ellátott papírra írhatsz, legyen nálad toll, ceruza, számológép, vonalzó, és a bizonyítványodat vidd magaddal!!!

Az egész év anyagából lesznek a tételek!

2009. aug. 24. 17:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a részletes tájékoztatót.

Jó lett volna ha ott lettem volna évzárókor, de családdal kirándulni mentünk, ezt igy jött össze, ma volt ilyen tájékoztató pótvizsgán de nem találtam a kémia tanárt :(

2009. aug. 24. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Bármit az azévi tananyagból -
2015. máj. 30. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Pl. Kovalens kötés, ionrács
2015. máj. 30. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi volt?

Nehéz volt?

2015. máj. 30. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!