Megfogadtál valamit a következő tanévre?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 14:49
1/5 anonim válasza:
Leszokok a kakóról (tejre) és nem hazudok többet az ismerőseimnek, illetve, hogy valamennyire tanulni fogok.
2/5 anonim válasza:
igen:) nem vállalom túl magam(1 nap alatt max 2 vizsga majd a vizsgaidőszakban), igyekszem bejárni az összes órámra, elkezdek tanulni portugálul(végre befér az órarendembe), és minden nap fogok tanulni, átnézem az aznapi anyagot:) kb ennyi, teljesen átlagos egyetemista fogadalmaim vannak:) remélem be is tudom majd tartani őket:)
3/5 A kérdező kommentje:
én azt, hogy kijavítóm a négyeseim ötösre
2009. aug. 24. 15:24
4/5 anonim válasza:
megfogadtam hogy mindig fogok tanulni,haladni az anyaggal ( egyetemen) nem fogok halogatni a nehezebb tárgyakat sem.Tavaly így jártam és nem volt jó. Inkább keveset,de rendszeresen,mint semmit,aztán egyszerre zúdul minden a nyakamba...:D
5/5 anonim válasza:
igen. decemberben államvizsgázom. eddig nem nagyon tanultam évközben, csak zh-ra, meg vizsgaidőszakban. ezen szeretnék változtatni, mert nem szeretnék mindent az utolsó pillanatra hagyni. úgyhogy minden nap tanulni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!